søndag den 23. september 2012

Aftensmaden stod på...

Hey der!
Jeg har lige spiste aftenmad med min familie. Det var mig der stod for maden, og det gik godt.
Jeg lavede en pastaret med fløde, champignoner, pepperoni, løg og hvidløg.
Udover det lavede jeg også et forccaica brød, som er et italiensk brød.
Det smagte alt sammen vildt godt, og jeg har helt sikkert tænkt mig at lave det en anden dag.
Her får i lige nogle billeder og opskriften på mit foccacia brød.
 




 
 
Det skal du bruge:
450 g Pizzamel.
25 g gær
3 dl vand
2 dl olivenolie
1 tsk. fint salt
 
Pynt:
4 tsk. havsalt i flager (Jeg dryssede bare med salt)
4 spsk. friskt eller tørret rosmarin.
 
Sådan gør du:
1. Oløs gæren i lunkent vand (ca. 37 grader)
2. Tilsæt olie (ikke det hele som jeg gjorder... ca. 1,5 dl.) + salt og mel.
3. Lad dejen hæve, lunt og tildækket, ca. 40 min.
4. Slå dejen ned og kom den i en bradepande, som er smurt med rigligt olivenolie.
5. Lad brødet efterhæve, lunt og tildækket, ca. 30 min.
6. prik dybe huller i hele overfladen med fingerspidserne. Pensl med resten af olivenolien og drys med havsalt og rosmarin.
7. Bag brødet i en forvarmet ovn i 220°C (varmluft 200° C) i ca. 20 min.
8. Når brødet er færdigt tages det ud af ovnen og køles af i bradepanden på en rist.
 
Jeg håber i alle har nydt og haft en god weekend?
-Katrine.
 
 

 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar